Sklep z zabawkami dla dziecka
Re: Sklep z zabawkami dla dziecka
Hmmm, wydaje mi się, że fajne są teraz te zabawki edukacyjne związane bezpośrednio z technologią. U nas w domu ostatnio pojawił się taki robot edukacyjny solectric.sklep/pl/apitor-2 I dzieci są po prostu wniebowzięte
Mój ulubiony sklep z zabawkami to ten bee/pl/767-zabawki-i-akcesoria-ogrodowe-dla-dzieci . Regularnie sprawdzam ich oferty bo często można dostać zabawki o wiele taniej niżeli w centrach handlowych. Bardziej opłaca się w dzisiejszych czasach zamawiać online niżeli w stacjonarnych sklepach
Mam nadzieję, że pamiętacie, że zbliżają się Mikołajki
i chyba już najwyższa pora, aby pomyśleć o prezentach dla maluchów. Ja przeglądałam sobie właśnie ofertę zabawek w sklepie internetowym Foka Stara i spodobał mi się warsztat majsterkowicza - dokładnie ten https://fokastara.pl/Duzy-warsztat-Stol ... edzia.html. Jak sądzicie, czy to dobry pomysł na podarunek dla chłopca?

Jaki kubeczek do picia dla dziecka polecacie? Mamy akurat 2, które testujemy, ale jakoś nie jesteśmy z nich zadowoleni. Może jesteście coś w stanie polecić? Może macie jakieś fajne propozycje? Jeśli tak, to koniecznie dajcie znać, co fajnego polecacie. Na pewno przetestujemy.