Wyprawka

zuzula12

Re: Wyprawka

Post autor: zuzula12 »

Jeśli kompletujecie wyprawkę to nie zapomnijcie kupić butelki do karmienia niemowląt moim zdaniem to taki gadżet, który trzeba mieć. ja kupiłam sprawdzoną i bezpieczna butelkę od nanobébé . Sprawdza się u mnie. Polecam wam ją serdecznie.

ZuzanEu

Post autor: ZuzanEu »

Podczas ciąży wciąż się denerwowałam, czy wszystko jest w porządku. Trafiłam na kalendarz ciąży od mustela/pl/mustela-blog/39-tydzien-ciazy-kalendarz-ciazy-jakie-zmiany-w-organizmie-objawy-rozwoj-dziecka-i i znacznie się uspokoiłam. Znalazłam tam wiele intersujących informacji na temat przebiegu ciąży oraz niezbędnych badań, które muszę wykonać.

aleksandra

Post autor: aleksandra »

My przeszliśmy na mleko modyfikowane Bebilon Alerlac, które przeznaczone jest dla maluszków z alergią na białko mleka krowiego. Polecam to rozwiązanie, problem się skończył od ręki :) Jeśli chodzi o zakup mlek Bebilon to w aptekach DOZ jest pełna ich dostępność.

Kamilla36

Post autor: Kamilla36 »

Przede wszystkim należy przyłożyć się do wyboru wózka. Według mnie to najważniejszy element wyprawki. W moim przypadku super sprawdza się Riko Nano Pro. Polecam - ma duże koła więc komfortowo prowadzi się po każdym terenie, a nawet po śniegu.

fanka

Post autor: fanka »

Skoro mowa o wyprawce, to gdzie polecacie kupić kocyki dla maluszków? Ja myślałam o ofercie qbanamama/pl/kocyki-dzianinowe bo z tego co widziałam, to mają tutaj dobrej jakości kocyki z dzianiny. Korzystaliście już z ich oferty?

zuma

Post autor: zuma »

A nie zapominajcie tez o materacu dla malucha, jak cos, to mozna zamwoic tutaj materacyk/pl/ maja tez inne fajne akcesoria dla dzieciaczkow i mam

fifi

Post autor: fifi »

Jak dla mnie idealnym wózkiem dla dziecka jest Axo z cavoe.eu/ To terenówka z super designem, My mamy model z kwiatami :) Wózek jest lekki, dzięki amortyzatorom super się go prowadzi nawet po lesie.

eras65

Post autor: eras65 »

Na pewno nie może zabraknąć w niej porządnego wózka. Najlepiej zdecydować się na taki, który posłuży przez całe wózkowanie. Ja polecam Riko Nano Pro, bo sama go wybrałam. Wózek w każdym terenie i warunkach sprawdza się rewelacyjnie, więc polecam :)

bellaa

Post autor: bellaa »

A czy macie dla swoich pociech kupione również huśtawki niemowlęce? Ja znalazłam coś naprawdę super tutaj mojswiatdziecka/pl/lezaczki-i-hustawki-dla-niemowlat i planuję dokonać tam zakupu, bo naprawdę solidne i funkcjonalne mają produkty. Myślę, że dziecko będzie zachwycone tą huśtawką.

Alina

Post autor: Alina »

A czy ktoś z Was będzie organizował baby shower? Jeśli tak, to całkiem możliwe, że w prezencie dostaniecie sporą część wyprawki dla malucha ;) Polecam wcześniej zajrzeć na stronę happenings/pl/baby-shower. Znajdziecie tam między innymi fajne balony na baby shower oraz mnóstwo innych dekoracji :)

ODPOWIEDZ