Wyprawka

Kamilla36

Re: Wyprawka

Post autor: Kamilla36 »

W moim przypadku obowiązkowy jest wózek rok po roku i z wielu powodów chcę kupić cavoe Avec. To jego polecono mi w sklepie i na kilku grupach na fb :)

aleksandra

Post autor: aleksandra »

Pamiętaj też o zakupie mleka modyfikowanego. My stosujemy Bebilon z Pronutra Advance i jesteśmy bardzo zadowoleni. Zawiera niezbędne witaminy, może być też stosowane jako uzupełnienie karmienia piersią jeśli zachodzi potrzeba dokarmiania dziecka. Kupujemy je w aptekach sieci DOZ.

eras65

Post autor: eras65 »

Też wpadł mi w oko wózek od Cavoe, ale konkretnie chodzi mi o model Ideo. Chcę kupić tą spacerówkę, bo jako jedna z nielicznych przy eleganckim wyglądzie jest też na tyle lekka i nieduża, że nie będzie stwarzać problemów w samolocie. Wygodną funkcją jest też obracane siedzisko - można je obracać nawet gdy dziecko w nim siedzi.

bellaa

Post autor: bellaa »

A mnie zainteresowała również firma babyville/pl/pl/c/OKRYCIA-KAPIELOWE/49 - która ma potencjał, bo oferują też najróżniejsze, wyselekcjonowane artykuły dla dziecka. Tam naprawdę świetne rzeczy możecie kupić czy to do kąpieli, czy do karmienia, czy z wyposażenia nawet do pokoju.

wiesia

Post autor: wiesia »

Gdy mamy do czynienia z alergią pokarmową u niemowląt możemy zamiast zwykłego mleka modyfikowanego zastosować dietetyczny środek spożywczy specjalnego przeznaczenia medycznego Bebilon Pepti. Kupić go można w aptece DOZ, gdzie z pewnością farmaceuta udzieli niezbędnych informacji o produkcie.

fanka

Post autor: fanka »

Ja też powoli zaczynam kompletować wyprawkę. Jednak przy wielu produktach, mam spory problem. Na przykad nie wiem jakie smoczki dla dzieci wybrać? Może wy orientujecie się w temacie i podpowiecie mi, czym się sugerować przy wyborze takich smoczków?

ODPOWIEDZ